Een vochtige ochtend leidde ertoe dat het ontbijt binnen werd genuttigd en wij in de regen naar de vuurtoren reden. Daar is nl het meest oostelijke punt van Australië. Jahaaaa... Je kan er maar geweest zijn!
 
Een kleine 421 km's later door regen, slechte en fantastische wegen kwamen wij aan in Port Macquarie. Camping nabij strand en stad. Dit keer voor de helft van het geld dat we op Byron Bay kwijt waren, maar dat geheel terzijde.
 
Oma maakte een praatje met wat Ozzie Schotten, opa bereidde het avondmaal, Jorien ging hardlopen en Mikx en papa deden een rondje camping, pier en strand.
 
De ochtend beloofde veel goeds, maar opa moest eerst een kleine hoofdpijn wegwerken van die heerlijke wijn van gisteren. Na een wandeling van drie generaties Staats langs de pier en de speeltuin zaten de dames al aan het ontbijt! Wat nou Moederdag?! :-D
 
De zon pakte vandaag goed uit, dus maakten wij een lange wandeling door het centrum (met lunchbreak) en het Koala hospital. Onderweg nog even met een local dame gepraat voor de route, aangezien Michael de kaart verkeerd had gelezen. Zeldzaam foutje zullen we maar zeggen.
 
Het Koala hospital had een kleine upgrade gekregen ten opzichte van 6 jaar geleden, maar de koala's waren er gelukkig niet minder schattig om.
 
De route terug was een stuk korter en leidde langs een shopping Mall. De dames leefden zicht uit en de mannen namen een sapje. Twee bier en een appelsap om precies te zijn. :-)
 
Mikx zit in zijn kopieerschaap fase en deed alles na wat een ander mannetje in het caf̩ deed. Handen klappen, gek lopen en zelfs achter de bar sprinten. Dat ging de serveerster net ff iets te ver. :-)
 
Vlak na het eten stortte Mikx in. Hij had ook geen dutje gedaan op de dag, dus dat mocht ook wel...
 
Al met al was Port Macquarie een mooie tussenstop zo vlak voor Sydney!
 
Morgen beginnen wij alweer aan de laatste week van onze vakantie. De tijd vliegt, maar wat wil je ook in het land van "no worries", zon, zee, surf, regenwoud en nog veel meer...