380 kilometers naar Sydney vandaag, naar Narrabee om precies te zijn: Lakeside View camping. Op een steenworp afstand van Manly. Aan het eind van de middag kwamen wij aan op een half verlaten camping. De helft bleek gesloten om het gas weer te laten groeien voor Kerst. Dat was de letterlijke uitleg van de receptioniste. Tja... Het is hier alweer herfst natuurlijk. Dat vergeten we wel eens bij de 22 graden waar wij in zitten.

Na wraps met dance feest in de camper was het alweer tijd voor een tukkie. Het beloofde gratis internet werkte toch niet, opa was klaar met gitaar spelen, oma en Michael klaar met Angry Birds, Jorien klaar met de maquette en de wijn was ook al op! Het blijft behelpen...
 
De ochtend begon extra vroeg dankzij Mikx om 5:30. Papa deed het eerste uur het entertainment en nog twee uur later liep Mikx alweer samen met opa over het strand.
 
Na een lekker ontbijt reisden wij af naar Sydney's Circular Quay. Eerst bijna drie kwartier met de bus naar Manly Warf en daarna een half uurtje met de boot. Die laatste leverde overigens een schitterend uitzicht op op het Sydney Opera House.
 
Bij de wandeling door de botanische tuinen werden wij onder de voet gelopen door honderden hardlopers. Mikx wilde dus ook hardlopen. Hij deed dat niet onverdienstelijk met zijn korte pootjes en wij zijn blij dat er verder niemand over hem heen is gestruikeld.
 
Na een uitgebreide lunch bij, ik meen, het IMC gebouw zijn wij de winkelstraten en malls in gelopen voor het betere shopwerk. Het resultaat: 1 doosje met 50 wattenstaafjes! Ok̩... Opa twijfelde nog even bij een mooie Fender in Allen's Music shop. Maar verder weinig aangeschaft.
 
Uiteindelijk waren wij ruim na zonsondergang weer thuis. Even een lekkere Fish n Chips gescoord bij onze Aziatische overbuurman en daarna gauw naar bed, want het is hier wat frisjes en het internet werkt al sinds aankomst niet. Snif!
 
Voor het eerst deze vakantie werd er flink doorgeslapen. Uitgerust en wel en met een mooi zonnetje werd deze dag gestart.
 
Mikx mocht even spelen in de waterspeeltuin. En terwijl hij dat deed kreeg hij er een neefje bij! Jawel! Hulde aan Gerdien en Roy ook van harte gefeliciteerd met Tygo! FF bijkomen nu en daarna genieten maar!
 
Dat gaan wij nu ook doen met dit mooie nieuws! :-)