Baal jij d'r ook zo van dat die Jorien en Michael een beetje aan het reizen zijn? Terwijl uitgerekend jij dubbel zo hard moet werken in oktober, november en december? Ja? Echt? Mooi !!!!!

Dan hebben we voor jou de manier gevonden om die zogenaamde wereldreizigers ook aan het werk te zetten...

Verzin een leuke, grappige, spannende, vermoeiende, uitdagende, ontroerende, gekke, makkelijke en/of slaapverwekkende opdracht die wij tijdens de trip moeten uitvoeren. Dan krijg jij tenminste ook het idee dat we aan het werk zijn. In principe mag en kan alles, maar de directie houd zich het recht voor opdrachten te weigeren.

De regels:
- Jij verzint een opdracht
- Wij voeren deze uit
- En maken een foto als bewijs en plaatsen die op deze site
- Een tegenprestatie (etentje, oppassen op de kat, presentje, schoonmaken huis, ed.) wordt zeker gewaardeerd, maar is niet noodzakelijk. Iedere tegenprestatie in geld zullen we tijdens de trip besteden aan goede doelen (welke laten we weten via de site).

 

Tja... echt moeilijk is het allemaal niet en zo kun je ons lekker bezig houden. Kijk bijvoorbeeld op de site van bolletjeom.nl voor ideeën.

En mail je opdracht dan!

WAT ontvangen

?ʉ?? 65??

WAT besteed

??? 0

Totaal aantal opdrachten????????

9

WAT uitgevoerd????????????????????????

7

??
(1) Nedtrain - Haarlem | 19.07.2007
Neem de afdelingsfoto op canvas mee naar China. Maak van jezelf met deze foto in de hand op het ???Plein van de Hemelse Vrede?۝ voor het portret van Mao Zedong een foto. Stuur deze foto op naar de NedTrain-werkblijvers. Wij betalen je hiervoor 10 euro per persoon. Een extra bonus van 5 euro per persoon kun je verdienen als je het NedTrain petje opzet bij bedoelde foto. Wat mij betreft kun je nog een extra bonus van 5 euro krijgen als je eenzelfde foto maakt (en toestuurt) op het beroemde Rode plein van Moskou en voor het Opera House in Sydney. Succes ermee!!
Joop
WAT denkt de Directie hiervan??_
Makkie!; zonder al dat hout dan h̬ :-)

??

WAT uitgevoerd??
De foto op het Rode Plein (het plein is niet rood, red.) is gemaakt. Zo ook inmiddels de foto van het Plein van de Hemelse??Vrede. Beide??foto?۪s??zijn verstuurd naar Ceryl.

(2) Nedtrain - Haarlem | 20.07.2007
Nog een kleine aanvulling:
Als je je Transmongolie-pakje (adidas-trainingsbroek, slippers/sandalen met sokken, groot en wijd t-shirt) aan hebt op de foto op het Rode Plein uit opdracht 1 (NedTrain op canvas), verdien je van mij nog een bonus van 5 euro. Veel plezier en we zien je foto?۪s tegemoet!
Ceryl
WAT denkt de Directie hiervan??_
Hummm??_ We zijn h̩̩̩l benieuwd hoe hoog de borgtochten zijn in Moskou??_

??

WAT uitgevoerd
Jorien heeft in haar charmante Transmongolie pakje geposeerd. Echter de 9 graden maakte wel een kleine aanpassing in de outfit. Foto van zowel in Moskou als Beijing staan online om te bezichtigd worden. Foto is ook wederom gemaild naar Ceryl.

(3) Nedtrain - Haarlem | 27.07.2007
ik ben 21 oktober jarig en ben dan nog vrijwilligerswerk aan het doen en zou het leuk vinden een kaartje te ontvangen wanneer ik in thailand ben, let wel het moet een kaart zijn met een trein erop ;). (ik weet niet of het gezien de tijd of het haalbaar is om hem vanuit moskou te sturen). Ik ben tot eind oktober op dit adres te bereiken als je mij een kaartje stuurt dan doneer ik 5 euries. Houd er rekening mee dat het wel enkele weken kan duren voordat hij aankomt ;)
Miriam
WAT denkt de Directie hiervan??_
6 oktober in Moskou, dus meteen posten. 15 dagen voor de kaart om jou te bereiken??_ Wij vertrouwen volledig op de Russiche en Thaise Postbodes??_ :-P WAT uitgevoerd
We hebben ons rot gezocht in heel Rusland naar een kaart met een trein erop. Gezien Rusland niet zo toeristisch is, hebben we d̩ kaart niet gevonden. In plaats daarvan had Jo voor de zekerheid een dag voor vertrek een kaart naar Thailand gestuurd en een trein opgetekend??_Nog geen reactie ontvangen hierop??_
(4) Wally - Utrecht | 04.08.2007
Koop in elk land waar je doorheen reist twee paar pantoffels (maat 45 mannen en maat 36 vrouwen) voor niet meer dan ??? 5 per paar en stuur die op naar www.pantoffelwinkel.nl :-) Ik zal jullie het geld voorschieten! Is ??? 150 genoeg?
WAT denkt de Directie hiervan??_
Hummm??_ lekker warm zo?۪n pantoffel!??Maar 5 landen x??10 = 150 ?!???:-PWAT uitgevoerd??_ Pantoffels gescoord in Rusland, alhoewel wij vermoeden dat ze in Mongolie gemaakt zijn. hehehehe??_ Maat 45 bestaat hier alleen niet, dus geen idee welke je nu krijgt. In Mongolie zelf ook nog 2 mooie paren gescoord??_ En deze set is nu op weg naar Amersfoort.
(5) AAHG & Co - Amersfoort / Utrecht | 09.08.2007
H̩la Watjes (??_),
Graag een foto van een duetje karaoke van Jorien en Michael tijdens de Yangtze River tocht.
Dit levert ???20,- op voor het goede doel. Voor iedere chinees die met jullie meezingt in een microfoon ???5,- extra!
Een filmpje of geluidsfragment hiervan verdient een extra kratje bier voor als jullie weer terug zijn! JZijn er nog werkblijvers die een speciaal nummer willen aanvragen?..Groetjes,
Martijn en Yvonne
WAT denkt de Directie hiervan??_
Mag een filmpje ZONDER geluid ook? Willen we onze lezers en luisteraars eigenlijk niet aandoen. Maar sepciaal voor jullie hebben gaan we een langere trip maken op de Yangtze! Hebben waarschijnlijk meerdere opnames nodig voor onze nieuw uit te brengen DVD !! :-P

??

WAT niet uitgevoerd??_ errug spijtig, want heir hadden we heel veel zin in, maar de karaoke op de boot was alleen de eerste avond open. En een latere poging in Hong Kong was geen succes zoals je kunt lezen op de site??_ SNif!

(6) Brrrammetje - Enschede | 14.08.2007
OPDRACHT 1: Een stukje steen van de Chinese Muur voor Bram
OPDRACHT 2: Een pak Crumpets uit OZ voor Bram (zul je waarschijnlijk het land uit moeten smokkelen??_ 8o|)
OPDRACHT 3: Een vrouwelijk Chinees fotomodel voor de late uurtjes Succes!
PS: die laatste opdracht hoef je niet al te letterlijk te nemen??_
WAT denkt de Directie hiervan??_
Duidelijk dat jij in dit geval het goeie doel bent. Graag WAT details bij de derde opdracht..Alvast dank :P WAT uitgevoerd??_

??

Een stukje steen van de muur is gescoord! Het fotomodel is gevonden bij de Verboden Stad. En de crumpets zijn heelhuids en enigszins over de datum afgeleverd in Enschede!

(7) daHamstah - Hoogland| 15.08.2007
Maak een Chinees blij met een Oranje voetbal shirt (hoeft niet het offici??le KNVB shirt te zijn natuurlijk, maar mag wel) voor een (in aanbouw zijnd) Olympisch stadion. De blije chinees op de foto is goed voor 10 euro. Een filmpje M??T geluid van de chinees die probeert het Wilhelmus te zingen is goed voor 5 euro extra (oh ja, het moet wel een inlander zijn en niet ̩̩n of andere gids die al Nederlands spreekt natuurlijk)
En in het kader van ???Laat ik mijn eigen souvenir maar vast regelen?۝: Neem een echte Australische Foster?۪s beercan cool houder mee terug naar Nederland (Toch die tas nog even verzwaren). Beloning: Nooit meer lauwe pils bij DaHamsta.
Groetjes Da Real Canadian Hamsta
WAT denkt de Directie hiervan??_
Hummm??_ en als die gekke Chinezen nu opeens alle stadions klaar hebben? Hahaha

??

WAT uitgevoerd??_ Helaas helaas??_ strenge beveiliging maakte dit onmogelijk??_

(8) Frau??-??Zeist | 03.09.2007
Heej vlau,??????????????????????????:-) aangezien ik mezelf zo mooi zag op tussen de foto?۪s van de werkblijvers kan ik natuurlijk niet achter blijven om een opdracht te verzinnen.
Alles natuurlijk in het teken van onze relatie redden :-)
Dus, ik wil graag dat je op het hoogste puntje van de reis, nogmaals je trouwbeloftes aan mij aflegd :-)
Met meneer Staats wederom in zijn functie als Ambtenaar van Alcoholische stand.
Levert een fles baileys op, bij thuiskomst.
WAT denkt de Directie hiervan??_
Tja??_ we kunnen niets anders dan onze medewerking te verlenen aan??zo?۪n romantische laatste poging??_

??

WAT uitgevoerd??_ Het is gelukt en wel in Yangshuo OP Moon Hill??

(9) Jeroen - Arrange| 02.10.2007
Jullie krijgen van mij 20 Euro voor een goed doel. Het goede doel is om in China zoveel mogelijk lesmateriaal te kopen voor een basisschool die jullie onderweg tegen komen op het platteland en die dit heeeel hard nodig heeft. Van de reacties verwacht ik natuurlijk een paar mooie kiekjes.
WAT denkt de Directie hiervan??_
Veruit de moeilijkste opdracht tot nu toe ! Maar we houden wel van een uitdaging??_ Hoe ziet zo?۪n basisschool er eigenlijk uit? :-P

??

WAT uitgevoerd??_ Een basisschool op het platteland hebben we blij kunnen maken met een hele zooi pennen.