Deze vrijdagochtend- en middag hebben wij voornamelijk besteed met het rond de camper hangen, inpakken, schoonmaken en eenden wegjagen.
 
Dat ging allemaal zo ontspannen dat wij om "precies" 15:30 bij de camper inleverplaats aankwamen. Volgens het boekje de uiterlijke tijd. maar voor de Aussies allemaal geen probleem.
 
Op Sydney airport hebben wij ons een uur of vier vermaakt. Daar kwamen wij erachter dat we die dag toch iets te lang buiten hadden gelopen. Gelukkig doen frisse lucht en Aloë Vera doen wonderen. Als post verjaardagscadeau kocht oma op de valreep van opa's pensioen nog een kek nieuwe horloge.
 
De 14 uur durende vlucht was wat turbulent, maar verliep zonder problemen en met weinig slaap en veel films.
 
Om 5:30 lokale tijd waren we wederom in Dubai. De spullen werden gedropt in het hotel en daarna zijn wij naar een waterpark gegaan nabij de oude stad: Wild Wadi. Vertier voor jong en oud met uitzicht op het witte strand van Dubai. Een heerlijke manier om een jetlag te verwerken zeg maar.
 
Vroeg in de avond lag het hele reisgezelschap al in bed. Klaar voor vertrek naar Amsterdam de volgende ochtend om 8:25.
 
Ook die reis verliep voorspoedig en om 13.30 waren wij veilig en wel geland op Schiphol. Opgewacht en opgehaald door De Don en in Amersfoort wachtte Simone op ons. Na een bijklets en -speel sessie vertrokken de Baron en Barones naar huis en niet veel later de Don en Donna. Mikx stortte ook in en toen was het stil dus stil in huis... Ons eigen huis: dat dan weer wel! :-)
 
Het was een heerlijke vakantie met veel indrukken en veel lol. Dank aan opa en oma Staats voor alweer een memorabele roadtrip!