Na het goede nieuws uit Groningen en een goed misbruik van de internet faciliteiten van het plaatselijke caf̩ om Tygo te zien hebben wij een rondje door de wijk gemaakt en geshopt bij de Mall genaamd Warriewood. Onderweg twee locals gesproken waarvan er één Nederland schitterend vond, twee keer in Amsterdam was geweest en helaas niet daarbuiten omdat het allemaal zo duur was. Jaja... :-)

 
Opa bereidde een heerlijke risotto en daarna was het alweer tijd voor bed voor Mikx. Niet veel later volgden alle anderen ook, omdat het net iets te fris was om buiten te zitten.
 
Vanochtend (16 mei, red.) is oma jarig! Opa kietelde oma wakker, zodat Mikx "heppie bursdeee" kon zingen. De eerder gekochte ballonnen liggen waarschijnlijk op de plek waar opa zijn zonnebril in Townsville is verloren en Michael zijn zonnebril in Sydney: kwijt dus!
 
Na een gezond ontbijt met vers geperste sinaasappels begon de potty taining voor de kleine man weer. De druk op hem bleek te groot en de druk op de blaas te klein. Op naar Manly Beach dan maar!
 
Iedereen lekker shoppen dus en een beetje lamlendig aan het strand hangen. Mikx vermaakte zich prima met een Ozzie/Chinees jongetje.
 
's Avonds werd de verjaardag van oma gevierd met een heus taartje met kaarsen. Geen twee-en-zestig maar een 6 en een 2. :-)
 
Er was ondertussen een soort van WiFi, maar dat mocht geen naam hebben. Althans op de Apple producten. Opa ging heerlijk op zijn laptop. Dat dan weer wel...
 
Morgenavond op naar Dubai!