Aan de ontbijttafel verschenen deze ochtend respectievelijk Michael, Mikx, Lia, Rachel, Jorien en Rob. Tijdens het boeken vanonder middagtrip werd er nog even druk geinternet. Dit om de felicitaties over te brengen aan Oma van Dijk, Dana, Jonna, Olaf en alvast ome Dirk. Nogmaals van harte allemaal.
 
Terwijl Rachel nog wat slaap ging pakken vertrokken wij naar de haven voor een tocht per boot langs de Whitsundays en Whitehaven beach....
 
Na anderhalf uur varen tussen de islands door met een overstap waren we er! Opa, oma en Mikx voor het eerst. Michael voor het tweedst. Jorien voor het driedst! Het onvolprezen volmaakte witte strand van Whitehaven Beach!!
 
Bijna twee uur strand- en zwemplezier. Mikx...ehhh... Oh nee.... Oma was druk bezig zandkastelen te bouwen. Ze zei dat het voor Mikx was, maar daar geloven wij niets van! Mikx was 20 meter verder druk bezig met Thomas te verstoppen in te zand. Gelukkig zat hij na een tijdje toch bij oma te spelen.
 
Terug op de boot kregen wij de Australische variant van koek en zoopie voorgeschoteld: nacho's, brood, vlees, kaas, augurk, uitjes en sausjes. Goed geregeld zeggen we!
 
Terug op de camping namen we nog een afzakkertje met Rachel. Na een dikke proost op haar (en onze) verdere avonturen moesten wij deze bikkel in Airlie achterlaten. Respect voor Rachel om deze reis alleen te maken! Geniet er nog van meissie, we weten dat je dat zeker zult doen! :-) tot ziens bij Hey! Pannekoek (Amersfoort, Vathorst -red.).
 
Wij vervolgden onze reis met maar liefst 4 hele kilometers om daar de camper weer neer te zetten op een door ons zo geliefd Big4 terrein. Even bijkomen van de emoties en plannen maken voor de rest van de trip...
 
Even bedenken wat we allemaal nog willen doen de komende twee weken. :-D